annons från splinx

torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag idag-Beställ ert abonnemang nu på tv-utbud

Nu idag kommer jag och mitt företag ut med allra först med att ge er alla en riktig god "alla hjärtans dag" idag och vill även önska er alla att ni alla där ute som arbetar inom privata och offentliga sektorerna-att ge en alla hjärtans dag kramar idag till er alla kära och nära och alla er vänner och bekanta.
Jag delar med mig en riktig god alla hjärtans dag kramar till er alla idag.

Åt andra sidan nu-nu har jag ett kanonerbjudande till er alla idag...
Hur är det med er tv-utbud idag?har ni bra kanaler eller tycker ni att er tv-utbud börjar att bli "boring-tråkiga"- om ni alla där ute tycker att er tv-utbud börjar att bli alldeles för dyr och allt för krångliga...ta saken i er egna händer nu idag med att byta ut ert tv-utbud med detta fina erbjudandet som finns tillgänglig nu idag och en månad framåt...

Nyfikna på erbjudandet?

Läs vidare...här...


Boxers främsta uppgift är att sälja digital-TV-abonnemang och ingår tillsammans med Teracom och PlusTV i Teracom Group, en av Nordens ledande nät- och betal-tv-koncerner.
 Boxer Flex8 är en nyhet från Boxer där du har möjlighet att välja dina 8 favoritkanaler från ett stort utbudet. Du väljer vilka kanaler du vill titta på. Du har möjlighet att förändra utbudet varje månad och byta ut en eller flera kanaler. Just nu 99 kr/mån inkl. kortavgift. (Du sparar 1 200 kr).


Är detta något för er?
om ja- gör som många redan har gjort redan...ta byt ert abonnemang redan idag mot detta abonnemang...

Ni alla där ute som tänker vilja byta...gör detta redan idag innan erbjudandet är borta och slut...

Beställ redan idag....

Ha en trevlig alla hjärtans dag idag!

På återseèndet...återkommer snart igen...


Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar