annons från splinx

lördag 16 februari 2013

Kika in här hos oss

Har ni någon gång handlat på nätet någon gång och vad har ni handlat då?
Handlar ni kläder eller något som man inte behöver prova innan man köper varan.
Om man nu är modeintresserad och vill veta vad som är mode och vad som är nytt...
Nu har det kommit en butik som har lite utav varje och beställer man härifrån så kan man uppge en rabattkod och då får man 20% utav ordervärdet.


Handlar man då mycket-ja då kan det faktiskt bli rätt så billigt om man tänker på vad 20% rabatt kan bli utav ordervärdet.
Så om jag själv skall uttrycka mig så här-ju mer man handlar här desto mer i rabatt får man då om man uppger rabattkoden som då kommer att bli:blogfame20-då blir ordern 20% i rabatt på hela ordern.


Om man skall hårddra en summa på en order:handlar man e.x för 600 kr på detta företag, ja då blir er order ungerfär 480 kr om man uppger rabattkoden på blogfame20.
Ja nu var detta ett exempel bara-men ju mer man handlar, desto mer i rabatt kan man få då om man uppger en rabattkod som denna:blogfame20.

Läs mer om detta här nedan:

Fringley erbjuder moderiktiga smycken med personlig känsla och edgy stil.
Fringley startade med visionen att kunna erbjuda smycken som tilltalar de som vill ha det lilla extra med sin stil. Alla hittar något de gillar och du kan enkelt hitta stilrena smycken som de mer edgy. Med smycken från Fringley kan du alltid vara säker på att din outfit lyfts upp en nivå.
mer info om detta finner ni här:Fringley.com

Tack och ha en trevlig helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar