annons från splinx

torsdag 14 februari 2013

Att kunna samlas på ett och samma ställe-alltså på att blogga...

Att kunna samla sina tankar och funderingar och kunna dela med sig utav olika erfarenheter m.m till andra-ja hur skall man göra då?Jo på att dela med sig utav sina tankar och funderingar och även kunna dela med sig utav sina erfarenheter m.fl-ja det kan man gör på olika sätt, men nu finns det många ställen ute på nätet som man kan dela med sig utav sina tankar etc.

För er alla som är ute och skriver artiklar och att man skriver detta på sin egen blogg eller hemsida-ja där är ett ställe som man kan dela med sig utav sina tankar m.m på.
Nu har jag själv hittat ett ställe där alla kan få vara med och dela med sig utav sina funderingar och kunna samlas allihopa på ett och samma ställe.


Nyfiken på detta?
Läs vidare...läs detta och bli medlem ni också redan idag och när man blir medlem så kan man samla ihop olika poäng och detta kan man göra om till att kunna shoppa för detta sedan, det är ju kanon...



"PointBlog.se är en blogg på nätet där användarna kan dela och diskuterar sina tankar och åsikter med andra bloggare.

PointBlog.se är en del av PointShop.se. Det betyder att man kan tjäna poäng på att blogga på Pointblog.se som sedan kan användas för att handla på PointShop.se.


Gör som jag också har testat...bli medlem ni också redan idag, det är gratis att gå med...
Går man med i någon utav olika tävlingar etc eller svarar på olika tävlingar när man väl är där inne, ja då kan man få vara med och få en digitalkamera med hd kvalitet etc...det är ju bra...


Se och följ med på en rundtur här vettja...

Bli medlem redan idag....

Tack!!!

1 kommentar:

  1. Tack min vän för den idén och tackar er för ert goda blogg

    SvaraRadera