annons från splinx

onsdag 20 februari 2013

Gillar man sportevenemang..se hit.

Gillar ni fotboll och sport evenemang över huvudtaget-ja då skall man fortsätta att läsa vidare här hos oss, nu ger vi ut information om hur man på ett enkelt sätt kan få tag i olika biljetter till dem bästa fotbollsevenemang etc...
Nu finns det ett företag som specialiserar sig på att ge ut dem bästa biljetterna till dem bästa evenemangen o.s.v.

Jag som då arbetar idag med olika och tusen frågor som jag får in dagligen och även frågor om jag säljer även biljetter till olika evenemang.
Ja jag säljer och förmedlar vidare olika evenemang om jag får tag i dem produkterna och tjänsterna själv så har jag också möjlighet att dela med mig utav dem också.

Vill ni också kunna gå på olika fotbollsevenemang utan att det skall kosta skjortan för att kunna gå på en match eller likanden.
Nu har jag fått in ett dussin biljetter och evenemangsuppdrag som jag kan dela med mig vidare till er alla andra som är ute och letar efter bra biljetter..
Se nedan om företaget som jag lyckats att leta reda på...



Balltravels är sveriges snabbast växande företag inom vår bransch. Vi säljer fotbollsbiljetter och fotbollsresor till världens bästa matcher och ligor. För oss är kunden i centrum och vi har alltid 100% garanti vad gäller leverans etc. 

För att få veta mera om detta och e.v kunna beställa detta- ja då kan man gå in här och kika ute hos oss på denna unika sida....


Mycket nöje och lycka till med biljetterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar